Locatie:

Zonnebeekseweg 227, 8900 Ieper

Professionele uitvoering

Top team

Actie 6%

*Voor snelle beslisser

Over ons

Over ons

DAKWERKEN

EPDM CONSTRUCT

Wij verzorgen reparaties aan hellende en platte daken, evenals nieuwe dakbedekkingen. Wij voeren keramische en betonnen pannendaken uit. Metalen, teerpapier, leien en leien daken. Wij zijn gespecialiseerd in keramische dakpannen. Naast dakwerkzaamheden voeren wij ook algemene bouwwerkzaamheden uit, die worden beschreven in het tabblad diensten.

Al onze medewerkers zijn professionele dakdekkers – een goed gecoördineerd team van mensen die de dakbedekking door en door kennen. Wij beschikken over de nodige documenten om op hoogte te mogen werken en over aanvullende cursussen bergbeklimmen. Dit is een onmiskenbaar voordeel voor ons bedrijf, omdat wij kunnen werken op plaatsen waar dit normaal gesproken niet mogelijk zou zijn.

Dakbedekking is ontegenzeggelijk een moeilijk terrein dat niet iedereen kan uitvoeren. Het is belangrijk te weten dat de keuze van zowel het dakgebint als de dakdekker cruciaal is voor de investering. Een schijnbaar kleine fout kan veel werk en geld kosten. Daarom gebruikt ons bedrijf de nieuwste dakbedekkingstechnologieën, die we combineren met oude beproefde methoden om het dak jarenlang mee te laten gaan.

 

Gegarandeerd werk

Gekwalificeerd personeel

12 jaar ervaring

We have experience in home maintenance any.