Locatie

Zonnebeekseweg 227, 8900 Ieper

Professionele uitvoering

Top team

Actie 6%

*Voor snelle beslisser

Dakgootbekleding

Specialisatie in platte daken

Platte daken zijn een type dak dat volledig vlak is, of bijna vlak. Ze worden meestal aangetroffen op commerciële en industriële gebouwen. Platte daken kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, waaronder asfalt, metaal en rubber. Hoewel ze minder gebruikelijk zijn op woonhuizen, worden platte daken steeds populairder vanwege de lage kosten en het eenvoudige onderhoud.

Dakgoten en dakoversteken

Bij het kiezen van het juiste materiaal voor uw dakgoten en dakoversteken zijn er een paar dingen waar u rekening mee moet houden. Bijvoorbeeld, zal het type dak dat je hebt bepalen wat voor soort materiaal u kunt gebruiken.
Als u een PVC of aluminium dak kiest, wilt u een PVC of aluminium goot kiezen.
Als u een rotswand of houten dak hebt, wilt u een materiaal dat niet zal roesten kiezen.

Met zink, koper & hout

Zink, koper en hout zijn allemaal geweldige materialen om voor uw huis te gebruiken. Ze zijn duurzaam, stijlvol en gemakkelijk te onderhouden. Hout is een klassiek materiaal dat nooit uit de mode zal raken. PVC is een geweldige optie voor wie een moderne look wil. Rotspaneel is een goede keuze voor een meer natuurlijke uitstraling. Aluminium is een goede keuze voor wie een strakke en moderne look wil.

Een kwalitatieve afwerking

Naast eenvoudige isolatie is een hoogwaardige afwerking belangrijk. Door een hoogwaardige afwerking van uw huis, verhoogt u de waarde ervan en maakt u het comfortabeler en efficiënter.

Een lekkende dakgoot herstellen? Wij doen het erg precies!

Wij weten hoe we een lekkende dakgoot moeten repareren en doen dat heel precies. Wij hebben dakgoten gerepareerd op alle soorten daken en zijn bekend met de verschillende mogelijkheden. Laat ons u helpen uw dakgoot te repareren zodat deze er weer als nieuw uitziet.

Uw dakgoot bekleden met pvc of aluminium?

PVC of aluminium? Dat is de vraag die je je waarschijnlijk stelt als je op zoek bent naar een nieuwe dakgoot. Beide materialen hebben hun voor- en nadelen, dus het is belangrijk om de keuze te maken die het beste bij jouw situatie past. PVC is een goedkoper materiaal, maar het kan minder goed tegen weersinvloeden en kan daardoor sneller verkleuren of breken. Aluminium is een duurzamer materiaal, maar het is ook zwaarder en moeilijker te installeren. Bij de keuze tussen PVC of aluminium moet je dus afwegen wat voor jou het belangrijkste is: kosten, duurzaamheid of gemak van installatie.

Dakgootbekleding

Dakgootbekleding is een geweldige manier om uw huis te beschermen tegen waterschade. Het is verkrijgbaar in hout, kunststof (PVC) en rotsbekleding. Wij bieden een breed scala aan gootbekledingsopties die passen bij uw behoeften en budget. PVC is een goede keuze vanwege de duurzaamheid en het geringe onderhoud. Het is ook gemakkelijk te installeren en komt in een verscheidenheid van kleuren. Rotsbekleding biedt het voordeel dat het rotbestendig is en gemakkelijk te reinigen. Bovendien voegt het een mooie natuurlijke uitstraling aan uw huis. Houten bekleding is een andere populaire optie voor zijn hoge kwaliteit en esthetische aantrekkingskracht. Het is belangrijk op te merken dat alle soorten gevelbekleding een zekere mate van onderhoud vereisen, zoals schoonmaken en schilderen.

Aluminium

Aluminium is een geweldig materiaal voor dakgootbekleding omdat het duurzaam en licht is. Bovendien is het beschikbaar in verschillende kleuren die passen bij de buitenkant van uw huis. Aluminium bekleding is perfect voor dakoversteken, dakranden en profielen. Het biedt een perfecte afwerking die duurzaam is.

PVC

PVC gootbekleding is een geweldige manier om duurzaam, gemakkelijk te verwerken en weerbestendig materiaal op uw dakranden en overstekken te installeren. Dankzij het voordeel van pvc is het beschikbaar in natuurlijke kleuren en afwerkingen, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over de kleur of afwerking van uw bekleding. Bovendien is pvc snel en gemakkelijk te installeren, dankzij het eenvoudige proces en het voordeel dat het licht is.

Onze dakgootbekleding heeft veel voordelen:
– De dakgoten vereisen weinig of geen onderhoud
– U moet uw dakgoten niet meer schilderen
– De dakgoten zijn water- en weerbestendig in alle omstandigheden 

Voor meer info kunt u ons altijd contacteren, ook voor een gratis offerte.