Locatie:

Zonnebeekseweg 227, 8900 Ieper

Professionele uitvoering

Top team

Actie 6%

*Voor snelle beslisser

Gevelbekleding

Thermowood

Gevelbekleding is een belangrijk onderdeel van de architectuur van een gebouw. Het kan niet alleen het uiterlijk beïnvloeden, maar ook de energie-efficientie en duurzaamheid. Er zijn vele soorten gevelbekleding, waaronder Thermowood.

Thermowood is een unieke soort hout die bestand is tegen extreme temperaturen en weersomstandigheden. Hierdoor is het perfect voor gebruik in gevelbekleding. Thermowood biedt vele voordelen, waaronder:

– Thermowood is bestand tegen extreme temperaturen en weersomstandigheden.

– Thermowood is duurzaam en kan vele jaren meegaan.

– Thermowood is een natuurlijk product dat milieuvriendelijk is.

– Thermowood heeft een uniek uiterlijk dat elke gevel een mooie aanvulling kan zijn.

Thermowood gevelbekleding is dus duurzaam, energiezuinig en milieuvriendelijk. Het is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar kwalitatief hoogwaardige en duurzame gevelbekleding.

Als u op zoek bent naar een duurzame oplossing voor gevelbekleding, dan is hout een uitstekende optie. Het is een ecologisch bouwmateriaal dat in diverse vormen en maten verkrijgbaar is. Het kan flexibel worden gebruikt voor verschillende projecten, zowel horizontaal als verticaal. Hout heeft vele voordelen ten opzichte van andere materialen, zoals:

– Duurzaam: Hout is een sterke en duurzame materiaal dat jarenlang meegaat.

– Ecologisch: Hout is een natuurlijk materiaal dat hernieuwbaar is.

– Flexibel: Hout kan in verschillende vormen en maten worden gebruikt.

– Aantrekkelijk: Houten gevelbekleding geeft een rustieke en aantrekkelijke uitstraling aan elk project.

Als u op zoek bent naar houten gevelbekleding, dan bent u bij EPDM Construct aan het juiste adres. Wij bieden gevelbekleding van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of meer informatie wenst. Wij helpen u graag verder!

Het is belangrijk om te weten dat gevelbekleding onderhoud nodig heeft. Hout moet regelmatig gereinigd en gepoetst worden om er mooi uit te blijven zien. Ook dient het hout jaarlijks te worden geïmpregneerd om verrotting en schimmels tegen te gaan. EPDM Construct kan u helpen met het onderhoud van gevelbekleding door middel van onze Thermowood-behandeling. Deze behandeling maakt het hout water- en vuilafstotend, waardoor het onderhoud een stuk makkelijker wordt.

Neem contact met ons op als u gevelbekleding wilt bestellen of voor meer informatie over onze Thermowood-behandeling. Wij helpen u graag verder!

Behandeling en coating

Behandeling en coating zijn belangrijk voor houten gevelbekleding. Het beschermt het hout tegen weersomstandigheden en verlengt de levensduur ervan. Behandeling en coating kunnen ook helpen bij het voorkomen van schade door vuil, insecten of schimmels. Bovendien kan een goede behandeling en coating de uitstraling van het hout verbeteren. Er zijn verschillende manieren om hout te behandelen en te coaten, afhankelijk van de gewenste uitkomst. Sommige van deze opties zijn:

-Schilderen: Dit is een populaire optie voor houten gevelbekleding. Het geeft het hout een mooie, egale kleur en beschermt het tegen weersomstandigheden.

-Oliën: Oliën helpen het hout te voeden en te hydrateren, waardoor het zachter en soepeler aanvoelt. Oliën kunnen ook helpen bij het voorkomen van schade door vuil, insecten of schimmels.

-Impregneren: Impregneren is een goede optie als u het hout extra bescherming wilt bieden. Het helpt het hout tegen weersomstandigheden en verlengt de levensduur ervan.

-Hete olie impregnatie: Deze behandeling is geschikt voor hout dat extra bescherming nodig heeft, zoals buitengevelbekleding. Het helpt het hout tegen weersomstandigheden en verlengt de levensduur ervan.

-Brandbeveiliging: Als u hout wilt behandelen om brand te voorkomen, is brandbeveiliging een goede optie. Het helpt het hout tegen vuur en verlengt de levensduur ervan.

-Ferrosulfaat: Ferrosulfaat is een chemische stof die wordt gebruikt om hout te behandelen en te coaten. Het helpt het hout tegen weersomstandigheden en verlengt de levensduur ervan.