Locatie

Zonnebeekseweg 227, 8900 Ieper

Professionele uitvoering

Top team

Actie 6%

*Voor snelle beslisser

Platte daken

12 jaar ervaring

PLATTE DAKEN

Specialisatie in platte daken

Platte daken worden meestal aangetroffen op commerciële en industriële gebouwen. Ze worden gemaakt van verschillende materialen, waaronder asfalt, metaal en rubber.
Ook voor woonhuizen worden platte daken steeds populairder  vanwege de lagere kosten en het eenvoudige onderhoud.

EPDM Construct maakt platte daken die duurzaam en betrouwbaar zijn en een uiterst lange levensduur hebben, dit zowel voor renovaties als voor nieuwbouw.
Wij werken we enkel met de beste materialen.

Een plat dak heeft veel voordelen:
– Minimum aan onderhoud
– Hoge mechanische en UV-weerstand
– Heel geschikt om later zonnepanelen te bevestigen

Contacteer eens voor een vrijblijvende en gratis offerte.

PLATTE DAKEN

Het dak is niet alleen decoratief en afwerking van het huis, maar ook functioneel. Moderne platte daken zijn een zeer goede oplossing om de gebruiksoppervlakte van het gebouw volledig te benutten.
We gebruiken de beste kwaliteit materialen voor onze daken, die een professionele afwerking garanderen. Bovendien bestaat elk van onze daken uit de beste membranen en individueel geselecteerde thermische isolatie, waardoor ons aanbod is gericht op particulieren en ondernemers.

Plat dak uit EPDM of pvc?

Dit is afhankelijk van verschillende factoren. Zoals het soort dak, de ligging ervan en het budget. Platte daken zijn relatief eenvoudig te installeren en kunnen geïsoleerd worden. EPDM is een duurzame optie die veel weerstand biedt tegen extreme temperaturen en weersomstandigheden. PVC is een betaalbare optie die gemakkelijk te installeren is.

EPDM - duurzaam en duurzaam

EPDM-dakbedekking is een van de duurzaamste dakbedekkingsmaterialen op de markt. Het is perfect voor platte daken en is bestand tegen extreme weersomstandigheden. Het is ook gemakkelijk te installeren en te onderhouden, waardoor het een populaire keuze is voor commerciële en residentiële dakbedekkingsprojecten.

Voordelen van een plat dak

Een plat dak op uw huis of bedrijf heeft verschillende voordelen. Ten eerste zijn platte daken veel gemakkelijker en goedkoper te installeren dan hellende daken. Ten tweede zijn platte daken veel gemakkelijker te onderhouden en te repareren dan hellende daken. Ten derde zijn platte daken veel energie-efficiënter dan hellende daken, omdat ze minder warmte verliezen in de winter en minder warmte winnen in de zomer. Ten slotte bieden platte daken veel flexibiliteit bij het toevoegen van zonnepanelen, dakramen of andere voorzieningen.

Renovatie van platte daken

Platte daken zijn een van de populairste soorten dakbedekking voor commerciële en industriële gebouwen, maar ze kunnen ook op woningen worden gebruikt. Platte daken hebben een aantal voordelen ten opzichte van andere soorten daken, zoals lage kosten en eenvoudig onderhoud. Platte daken hebben echter ook enkele nadelen, zoals een kortere levensduur dan andere soorten daken.

Er zijn twee hoofdtypen platte daken: die met een enkele laag dakbedekking en die met twee of meer lagen. Platte daken met één laag zijn gemaakt van materialen zoals asfalt of rubber. Deze daken zijn minder duur dan meerlaagse platte daken, maar gaan minder lang mee. Meerlagige platte daken zijn gemaakt van materialen zoals epdm of TPO. Deze daken zijn duurder dan meerlaagse platte daken, maar ze hebben een langere levensduur.

Platte daken worden meestal gemaakt van asfalt of rubber. Asfalt is het meest gebruikte materiaal voor platte daken, omdat het goedkoop is en gemakkelijk te verwerken. Rubber wordt echter steeds populairder omdat het duurzamer is en een langere levensduur heeft. Als u niet zeker weet welk type materiaal het beste is voor uw project,

Plat dak herstellen: methodes en materialen

Platte daken zijn een veel voorkomende vorm van dakbedekking in vele delen van de wereld. Ze zijn eenvoudig te bouwen en kunnen zeer duurzaam zijn, maar vereisen wel enige speciale zorg en aandacht als het gaat om reparatie en onderhoud.

Er zijn verschillende methoden die kunnen worden gebruikt om een plat dak te repareren, maar de meest gebruikelijke is om gewoon het beschadigde gedeelte te vervangen door nieuwe dakbedekking. Dit kan worden gedaan met een aantal materialen, waaronder asfalt leien, metalen platen, of zelfs PVC.

Het belangrijkste om te onthouden bij het repareren van een plat dak is ervoor te zorgen dat het nieuwe materiaal goed is afgedicht en waterdicht gemaakt. Dit zal helpen om de levensduur van uw dak te verlengen en verdere schade te voorkomen.

Als u overweegt uw hele platte dak te vervangen, kunt u overwegen een groendak aan te schaffen. Groene daken worden steeds populairder vanwege hun lange levensduur en milieuvoordelen. Ze kunnen echter duurder zijn om te installeren dan traditionele daken.

Isolatie van platte daken

Platte daken zijn een zeer populair type dak, vooral in commerciële en industriële gebouwen. Ze zijn gemakkelijk aan te leggen en te onderhouden, en kunnen zeer kosteneffectief zijn. Platte daken kunnen echter ook een bron van lekkage en vochtproblemen zijn. Om deze problemen te voorkomen is het belangrijk een plat dak goed te isoleren.

Er zijn veel verschillende manieren om een plat dak te isoleren, maar een van de meest voorkomende methoden is het gebruik van epdm dakbedekking. Dit materiaal is een soort rubber dat zeer effectief is in het afsluiten van vocht en het voorkomen van lekken. Het is ook relatief gemakkelijk te installeren, waardoor het een goede optie voor veel platte daken.